Behandling

Behandlingene består av en kombinasjon av massasje, triggerpunktsbehandling og tøying av muskler samt manipulasjon, mobilisering eller artikulering av låsninger i ledd.

Naprapati er en såkalt manuell behandlingsform, det vil si at naprapaten bruker hendene for å undersøke og behandle dysfunksjoner i bevegelsesapparat, altså muskler og skjelett som også påvirker kroppens nervesystem. I tillegg kan naprapaten benytte seg av akupunktur og elektroapparater i behandlingene. Vi vil også gi deg råd om øvelser, ergonomi og andre tilrettelegginger du selv kan gjøre for både å optimalisere resultatet av behandlingene dine, og for å forebygge at plagene kommer tilbake senere.

Hver behandling er individuelt tilpasset, for å gi best mulig effekt. Behandlingene vil derfor kunne variere fra pasient til pasient, og også fra et behandlingstilfelle til et annet.

Kort oppsummert er naprapati en behandlingsmetode som først tilbakestiller funksjonen i muskler og skjelett, for deretter å følge opp og hjelpe til, slik at du som pasient får de beste mulighetene til å forebygge fremtidige problemer.

Videre til: Hva behandler vi