Nyhetsbrev - Høsten er turtid!

Høsten er turtid!


Nå er høsten her, med frisk luft og nydelige farger i naturen! Hva er vel mer fristende da enn å gå tur eller ta en løpetur i skog og mark? Å bevege seg ute passer for alle - du tilpasser selv hvor langt og hvor kupert du går eller løper så det passer akkurat din form.

Det gjør godt for stive muskler og ledd å komme ut å bevege seg. Det kan være lurt å tøye ut etterpå, spør oss om hvilke øvelser som er best for akkurat deg!

 

 

Gode nok tursko?

Vi anbefaler Superfeet i skoene for å optimalisere støtte og komfort. Serien har gode såler for både turgåing, løping og til daglig bruk - selv til dresssko og høye hæler!

 

Vi gir deg råd og finner frem til de riktige sålene for deg.

 

  VERVEKAMPANJE!

Kjenner du noen som sliter med stiv nakke, vond rygg, hodepine, musearm, løperkne eller andre muskel og leddplager? Nå kan du hjelpe de å få hjelp! Anbefal oss til dine venner - din venn får halv pris på sin første behandling og du får halv pris på din neste behandling hos oss! Du får halv pris for alle venner du verver. Timebestilling for din venn må skje før 15.oktober, halv pris for deg er gyldig ut året!

 Gå direkte til timebestilling her

 

Naprapatene anbefaler!

God søvn er viktig. En av forutsetningene for god søvn er at du ligger godt og er avslappet. AlfaCare sovepute har en anatomisk og ergonomisk riktig form av treg- elastisk spesialskum. Formen, i kombinasjon med det spesielle materialet sørger for maksimal trykkavlastning og støtte for skuldre og nakke samt at blodsirkulasjonen lettes. Puten holder høyeste kvalitet og er norskprodusert. Fåes i størrelsene small, medium og large.

Pris fra kr 599,-

 

 

 

 Velkommen til oss!

Våre naprapater Annbjørg Fagersand, Thomas Myhre, Hanna Kværnø og Maiken Steen Lund ønsker deg velkommen.

Vi har lang erfaring og svarer gjerne på spørsmål dersom du lurer på om vi kan hjelpe deg!

Les mer om oss her

 

Hva behandler vi?

Vondt i ryggen, isjias, stiv nakke, spenningshodepine og smerter i skuldre er de vanligste årsakene til at folk oppsøker naprapat.
Vi behandler alle plager som er relatert til muskel og skjelett systemet, feks;

    • Knær: løperkne, hopperkne, knesmerter
    • Fot: plantarfascit, akillesproblemer
    • Arm: tennisalbue, golfalbue, frossen skulder, musearm 

 

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?

Kontakt oss, så svarer vi på dine spørsmål!

 

 

LAST NED NYHETSBREVET SOM PDF: